RUIMTE VOOR IDEEËN.

JUIST NU.

De gevolgen van het Coronavirus en COVID-19 raken ons allemaal. Juist in deze tijd willen we in contact blijven met elkaar. Vertellen wat we aan het doen zijn, wat ons bezig houdt en wat we kunnen betekenen voor elkaar. Hoewel dat fysiek lastig is zijn er gelukkig voldoende manieren om toch goed contact te kunnen maken. Want juist in een tijd als deze is in contact blijven met je doelgroep van groot belang. Video is daar het perfecte medium voor!

MET VIDEO BRENG
JE VERANTWOORD
EN VEILIG EEN
BOODSCHAP OVER

Wij zijn gewend om videocontent en korte films te maken voor bedrijven en instellingen die veelal een commerciële boodschap te vertellen hebben. Maar in een tijd als deze wil je misschien geen commerciele boodschappen de wereld in brengen, maar wil je juist laten zien wat jij als bedrijf of instelling aan het doen bent. In contact blijven met je doelgroep. Niet fysiek, maar voor een camera.

Voor geen enkel bedrijf is dit een makkelijke tijd.

Daarom denken we mee en bieden we in de maanden april, mei en juni de volgende voordelen aan, die de keuze om met video aan de slag te gaan toch wat gemakkelijker maken:

  • Snel, verantwoord en veilig contact

  • Klein opnameteam op locatie

  • Uitgesteld betalen tot 60 dagen

Wij kunnen je helpen met de productie van waardevolle online video content.

 

Je doelgroep informeren middels een videoboodschap. Live streaming. Een voorlichtingsfilm. Animatie. Wij kunnen je met dit alles snel, veilig en verantwoord helpen.

Neem voor meer informatie of een een korte brainstorm contact met ons op. De koffie staat even niet klaar, maar via telefoon of beeldbellen zijn we gewoon bereikbaar.

MEER INFORMATIE

Vul hier je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook!

 

HUMAN

VIDEO

AGENCY

Mixmotion

Hurksestraat 19

5652 AH Eindhoven

+31(0)40 22 22 517

+31(0)6 20 336 229

info@mixmotion.nl

KVK: 17213141

Mixmotion is gevestigd in:

Nulzestien Eindhoven

Volg ons, dan volgen wij jou!

MixMotion