LEVEN IN EEN GEZONDE EN VEILIGE OMGEVING

Client: Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant

Brief:

 

De Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant draagt zorg voor een veilige en gezonde leefomgeving in de regio. Toezichthouding, handhaving en vergunningverlening behoren tot het takenpakket van de ODZOB, werk dat zij uitvoert in opdracht van de 21 gemeenten rondom Eindhoven. Enorm belangrijk, maar onzichtbaar werk. Het doel van de film was om op een opvallende en creatieve manier onzichtbaar werk te laten zien, in relatie tot burger en bedrijf.

Concept:

Het alledaagse werk van de ODZOB van onzichtbaar naar (letterlijk) zichtbaar in beeld maken, dat was het idee. We kozen ervoor om alledaagse gebeurtenissen uit het leven in Zuidoost-Brabant in beeld te brengen, telkens in één shot. Een boer met zijn kleinkind, een ouder echtpaar fietsend in de natuur, een zwemmer die zijn dag begint met een frisse duik. In het tweede deel van de film zien we hoe de medewerkers van de ODZOB hier een bijdrage aan leveren: de camera zoomt uit en we zien het onzichtbare werk zichtbaar worden...

Distributie:

 

De korte film wordt ingezet in de nieuwe campagne van de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant 'Achter de schermen'. 

Wist je dat?

 

  • Aan deze film 25 figuranten hebben meegewerkt in diverse rollen variërend van burger tot toezichthouder en vergunningverlener.
     

  • De opnamen zijn gedaan in Eindhoven, 's-Hertogenbosch, Tilburg, Gemert en Nuenen.
     

  • De muziek en het sounddesign op maat zijn gemaakt.

HUMAN

VIDEO

AGENCY

Mixmotion

Hurksestraat 19

5652 AH Eindhoven

+31(0)40 22 22 517

+31(0)6 20 336 229

info@mixmotion.nl

KVK: 17213141

Mixmotion is gevestigd in:

Nulzestien Eindhoven

Volg ons, dan volgen wij jou!

MixMotion