WIJ WERKEN NIET VOOR,

MAAR WEL MET JOU

Jij bent op zoek naar een goed videoproductiebedrijf waar leuke mensen werken die je kunnen helpen met de ontwikkeling en productie van (online) video. Maar je zoekt meer dan dat. Je bent ook op zoek naar een partner, iemand die de wegwijst, creatief meedenkt, verrast en altijd een oplossing heeft. Zoek niet verder, want dat zijn wij!

DE KRACHT VAN CO-CREATIE

Wij werken samen met jou als opdrachtgever. Dat start met een creatieve sessie waarin we elkaar leren kennen. We duiken in de wereld van jouw bedrijf, jouw doelstelling en doelgroep. Heb je een briefing? Dan zorgen wij dat we ons huiswerk gedaan hebben zodat we jouw bedrijf en jouw vraagstelling kennen.

Op basis van de creatieve sessie volgt een conceptbook met daarin het concept, onze werkwijze, een globale planning en natuurlijk het kostenplaatje. Dit presenteren we persoonlijk, bij ons kantoor in Mediaruimte Nulzestien Eindhoven of bij jouw bedrijf. Zijn we een match? Dan gaan we aan de slag.

DE WEG ER NAAR TOE IS EVEN BELANGRIJK ALS HET EINDRESULTAAT

Het eerste dat we opleveren is een beeldverhaal, een script. Veelal maken we gebruik van storytelling. Daarna zoeken we de beste manieren erbij om dat verhaal zo effectief en mooi mogelijk in beeld te brengen. Het eindresultaat kan een korte film of online video zijn die past in een content marketing strategie of onderdeel is van een website of social media campagne: voor allerlei typen producties kun je dan ook bij ons terecht.

Voor ons is de weg naar het eindresultaat net zo belangrijk als de uiteindelijke videoproductie die we opleveren. Daarom werken we ook het liefst met onze opdrachtgevers in plaats van er voor. Een goed vertrekpunt is om de Videoscan uit te laten voeren.